lördag 28 juli 2012

Sommarlat

Har inte gjort så mycket med ELOF under sommaren. Dock har jag gått och småpillat lite. Jag drog av en skruv när jag monterade värmepaketet. I samband med att jag bytte den skruven så passade jag på att montera den nya mattan över kardantunneln då dräneringen går igenom mattan.
Skruven som är bytt.
Nu är paketet dock på plats. Förhoppningsvis för gott. Dräneringsslangarna är rengjorda och på plats.
Som ni ser är rutorna isatta med nya gummilister. Fram och på sidorna är även dekorlisterna nya. De gamla var så repiga att de skämde en för övrigt blank bil så det blev till att lätta på lädret. Jag fick låna fyra hjul av en kompis då jag inte ännu bestämt vad jag vill ha på fötterna. Det får mogna lite...

Just nu lägger jag en del tid på inredningen. Mattor skall läggas på plats. Jag hittade ett fel i mattsatsen som jag inte var nöjd med så jag kommer även att få involvera morsan i att sprätta och sy lite. Den galonkant som viks upp framför baksätets sits är gjord i rött. Det passar inte mig som vill ha svart som det är i sitsen. Svart galon är inhandlad och nu åker sprätten fram.
Den nya till höger med fel färg på galonet.
Jag putsade upp klädseln som skall vara över hjulhusen. På fotot syns före och efter puts.
Jag drog även tillbaka kabelhärvan vilket gjorde att jag råkade rycka av en hylsa som agerar kontaktdon för innerbelysningen, Den hylsan ligger troligen i tröskeln någonstans. Jag fick göra en ny av en popnit som fick vara ämne för en ny.
I framtiden skall jag försöka återkoma med uppdatering lite mera regelbundet.
I'll be back.



tisdag 10 juli 2012

20000

Jag medger. Jag har varit slö några veckor. Inget skruvande. Frugan har haft semester så jag har ägnat mig åt henne.
Det blev dock en sväng förbi P1800klubbens årsmöte även om både jag och de hade otur med regnet. När jag var där så var de antingen ute och åkt eller så regnade det. Runt 35 bilar var det dock som trotsade regnandet.
Här är de uppradade utanför Volvos fabrik i Skövde.

Själv har jag just packat upp paket med mer delar (det börjar springa i väg med pengar) så som gummilister och en sats mattor. Jag gav upp med de gamla urblekta.

Avslutningsvis så måste jag få lov att jubilera lite. Min blogg har nu haft 20000 träff. Kul att så många följer och tack till er alla för alla glada tillrop. Det sporrar.